AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşlerini korumak

Kahve falında kardeşlerini korumak

Kahve falında kardeşlerini korumak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hayırlı kapıların açılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşlerini korumak gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Kahve falında kardeşini korumak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kardeşlerini korumak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işarettir.

Kahve falında kardeşi korumak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Kahve falında kardeşimi korumak falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında babasını korumak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işaret eder.

Kahve falında askerin koruduğunu görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını korumak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir