AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise kimlik vermek

Kahve falında polise kimlik vermek

Kahve falında polise kimlik vermek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kısmetlerinin bol olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polise kimlik vermek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Kahve falında polis kimliği görmek paslı bir çiviye basabileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında polise kimlik vermek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni kimlik görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kendi kimliğini görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında askeri kimlik görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kimlik vermek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kimlik istemek ayıplı yolara sapacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kimlik görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir