AnaSayfa / Genel / Kahve falında ambulans sireni duymak

Kahve falında ambulans sireni duymak

Kahve falında ambulans sireni duymak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Kahve falında ambulans sireni duymak gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplamalar nedeniyle, orantısız güç kullanımıyla halledilmeye çalışan işler söz konusu olabilir.

Kahve falında ambulans sireni duymak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi sireni duymak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siren sesi duymak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında polis sireni duymak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında siren sesi görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, tabiatı kötü olan kişiye tabir olunur.

Kahve falında ambulans sesi duymak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ambulanslar görmek rahatsızlıkların son bulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ambulans aracı görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir