AnaSayfa / Genel / Kahve falında siren sesi görmek

Kahve falında siren sesi görmek

Kahve falında siren sesi görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet eder.

Kahve falında siren sesi gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız veya söz verdiğiniz bazı koşulların oluşmasını sağlamanız size duyulan güveni arttırabilir.

Kahve falında siren sesi duymak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Kahve falında siren sesi görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ambulans sireni duymak elinin darlık görmeyeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Kahve falında gemi sireni duymak güleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında polis sireni duymak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret eder.

Kahve falında sesli ağlamak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, başka kimselere de yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şiddetli ses duymak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında kalp sesi dinlemek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir