AnaSayfa / Genel / Kahve falında ordudan kaçmak

Kahve falında ordudan kaçmak

Kahve falında ordudan kaçmak ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında ordudan kaçmak gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Kahve falında ordudan kaçmak onlardan taraf hayır göreceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ordu evi görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ordu komutanı olmak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında orduya gitmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında orduya katılmak sevdiklerini de koruyacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ordu asker görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında fil ordusu görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında silahlı ordu görmek problemlerinin biteceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir