AnaSayfa / Genel / Kahve falında ordu görmek

Kahve falında ordu görmek

Kahve falında ordu görmek her konuda şansın yaver gideceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ordu gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Kahve falında osmanlı ordusunu görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis ordusu görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında fil ordusu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında islam ordusu görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ordu yönetmek sağlık sorunlarının artacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında orduyla savaşmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ordu görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orduya katılmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir