AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak arası terlik görmek

Kahve falında parmak arası terlik görmek

Kahve falında parmak arası terlik görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak arası terlik gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek için ani hareketler yapmamaya dikkat edin.

Kahve falında parmak arası terlik giymek kasasının ağırlaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında parmak arası terlik görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında parmaklı terlik görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki deniz arasında kalmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir kişiyi arayıp bulamamak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dağların arasında kalmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine inanılır.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında arabaların arasından geçmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir