AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin arasında et görmek

Kahve falında dişinin arasında et görmek

Kahve falında dişinin arasında et görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında dişinin arasında et gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Kahve falında dişin arasından et çıkarmak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında dişinin arasından et çıkarmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişinin arasında et görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulur.

Kahve falında dişin arasında ip görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişin arasından kıl çıkarmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin arasından saç çıkarmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir