AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ayağını kesmek

Kahve falında köpeğin ayağını kesmek

Kahve falında köpeğin ayağını kesmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ayağını kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında köpeğin ayağını kesmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek sorunların son bulacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun ayağını kesmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, iş ve mekan değiştireceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kesmek maddi açıdan dibe vurulacağına, sorunlarının tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayağını kesmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir