AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça yaptığını görmek

Kahve falında poğaça yaptığını görmek

Kahve falında poğaça yaptığını görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, çok yorulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yönetici olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında poğaça yaptığını gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Kahve falında ekmek poğaça görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta poğaça görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında simit ve poğaça görmek eline haram para geçeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında poğaça satmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalı poğaça görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açma poğaça yemek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında poğaça yemek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir