AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek ısıtmak

Kahve falında börek ısıtmak

Kahve falında börek ısıtmak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ortağından ayrılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında börek ısıtmak gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Kahve falında börek ısıtmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo suyu ısıtmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek ısıtmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları ısıtmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Kahve falında süt ısıtmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Kahve falında tencerede su ısıtmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte su ısıtmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sobada ekmek ısıtmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir