AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş palamut görmek

Kahve falında pişmiş palamut görmek

Kahve falında pişmiş palamut görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş palamut gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar durumu daha iyi analiz etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında pişmiş palamut görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında palamut tutmak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı palamut görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında palamut toplamak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meşe palamudu toplamak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında palamut yediğini görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında palamut balığı tutmak hayırlı bir yola çıkılacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında denizde palamut balığı görmek hayırlı olayların yaşanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir