AnaSayfa / Genel / Kahve falında palamut tutmak

Kahve falında palamut tutmak

Kahve falında palamut tutmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulur.

Kahve falında palamut tutmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Kahve falında palamut tutmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında palamut balığı tutmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında meşe palamudu görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında meşe palamut görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında palamut görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş palamut görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış palamut görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında palamut balığı yakalamak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir