AnaSayfa / Genel / Kahve falında meşe palamudu toplamak

Kahve falında meşe palamudu toplamak

Kahve falında meşe palamudu toplamak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işarettir.

Kahve falında meşe palamudu toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Kahve falında meşe palamudu toplamak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında meşe palamudu yemek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meşe palamut görmek haksızlık edeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında meşe palamudu görmek bunalacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meşe toplamak birçok dedikoduya maruz kalacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında meşe odunu toplamak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meşe odunu görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meşe fidesi görmek başarılarının sürekli olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir