AnaSayfa / Genel / Kahve falında palamut toplamak

Kahve falında palamut toplamak

Kahve falında palamut toplamak bütçesinin küçüleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, eşlerin boşanacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kalabalık günler geçirileceğine, çok büyük ses getireceğine, iş hayatının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında palamut toplamak gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında meşe palamudu toplamak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında palamut toplamak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meşe palamudu görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde palamut balığı görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, düşmanlarla beraber oturmaya delalettir.

Kahve falında palamut balık görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meşe palamudu yemek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında palamut tutmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş palamut görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir