AnaSayfa / Genel / Kahve falında palamut yediğini görmek

Kahve falında palamut yediğini görmek

Kahve falında palamut yediğini görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, kazancının helal para olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında palamut yediğini gördüyseniz:

  • Finansial kaynaklarınızı idareli kullanısanız zorlukları çok fazla hissetmezsiniz.

Kahve falında palamut yediğini görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında palamut balık görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında palamut balığı tutmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında meşe palamudu toplamak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Kahve falında denizde palamut balığı görmek kısmetlerinin bollaşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında palamut yemek anne baba ile ters düşüleceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında palamut tutmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bereketin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında palamut balığı yakalamak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir