AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimekli pilav yemek

Kahve falında mercimekli pilav yemek

Kahve falında mercimekli pilav yemek hem eğleneceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, mutluluk ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimekli pilav yemek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeniz durumunda her anlamda karlı çıkan siz olabilirsiniz.

Kahve falında mercimek pilavı yemek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işaret eder.

Kahve falında mercimekli pilav yemek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimekli pilav görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek pilavı görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işaret eder.

Kahve falında mercimekli pilav pişirmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimekli pilav görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir