AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış mercimek

Kahve falında kurtlanmış mercimek

Kahve falında kurtlanmış mercimek manevi olarak çok rahat edileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, muradınıza ereceğinize rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış mercimek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Kahve falında kurtlanmış mercimek görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu mercimek görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu mercimek daha güçlü hale geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu yeşil mercimek görmek meşakkate düşeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlanmış mercimek parasının ve malının artacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu kırmızı mercimek görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, ilim irfan öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday ve mercimek görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimeği fırına vermek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir