AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş incir görmek

Kahve falında pişmiş incir görmek

Kahve falında pişmiş incir görmek kavgaların biteceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş incir gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz zorlamalarınız karşısında direnç kaybına uğrayabilir.

Kahve falında pişmiş incir görmek yarasını saracağına, saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında incir tohumu görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken incir yemek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacı sulamak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında incir kaynatmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sinirlerinin yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir yemek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ve incir ağacı görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacından düşmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir