AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir kaynatmak

Kahve falında incir kaynatmak

Kahve falında incir kaynatmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında incir kaynatmak gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Kahve falında incir reçeli kaynatmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir kaynatmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lahana kaynatmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında fare kaynatmak kolay ve zevkli hale geleceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kaynayan çorba görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Kahve falında nane limon kaynatmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Kahve falında kemik kaynatmak çok başarılı işlere girileceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir