AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş deve görmek

Kahve falında pişmiş deve görmek

Kahve falında pişmiş deve görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş deve gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında pişmiş deve görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş deve eti görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında oturmuş deve görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında erkek deve görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında devenin su içtiğini görmek duygularının karşılıklı olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında deve üstünde gezmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalet etmektedir.

Kahve falında deve tarafından kovalanmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının deveye bindiğini görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir