AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturmuş deve görmek

Kahve falında oturmuş deve görmek

Kahve falında oturmuş deve görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, zarar edeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, düzenin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oturmuş deve gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Kahve falında deve otlatmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oturan deve görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oturmuş deve görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı deve görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında devenin koşturduğunu görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deveye sarılmak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, başına türlü işler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deve kestiğini görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, sorunların atlatılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir