AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve tarafından kovalanmak

Kahve falında deve tarafından kovalanmak

Kahve falında deve tarafından kovalanmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Kahve falında deve tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Kahve falında deve tarafından kovalanmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devenin kovalamasını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında deve tarafından ısırılmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında insan tarafından kovalanmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında erkekler tarafından kovalanmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işarettir.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir