AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tüm kederinin uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini gördüyseniz:

  • Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bulgur pilav pişirmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek sorunların gittikçe artacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, araba alınacağına yorulur.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek stresli bir ortama gireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında bulgur pilavı ikram etmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir