AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur pilavı pişirmek

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bulgur pilav pişirmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Kahve falında bulgur pilavı yapmak çalıştığı yerde amir olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında salçalı bulgur pilavı görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bulgur pilavı yemek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir