AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilavlık bulgur görmek

Kahve falında pilavlık bulgur görmek

Kahve falında pilavlık bulgur görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hak yiyeceğine inanılır.

Kahve falında pilavlık bulgur gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilavlık bulgur görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Kahve falında bulgur pilav pişirmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağlı bulgur pilavı yemek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur pilav yemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir