AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş balık yediğini görmek

Kahve falında pişmiş balık yediğini görmek

Kahve falında pişmiş balık yediğini görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kötü işlere girmeyeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş balık yediğini gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında pişmiş balık yedirmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş balık yediğini görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin pişmiş et yediğini görmek tövbelerin kabul olacağına, alim insanlardan sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk yediğini görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş et yediğini görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir