AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmız mercimek görmek

Kahve falında kırmız mercimek görmek

Kahve falında kırmız mercimek görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, neşeleneceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, beğenilen işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmız mercimek gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Kahve falında kırmız mercimek görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmız ruj sürmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında kırmız elbise giymek çekilen sıkıntıların son bulacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmız halı görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmız görmek dertleri biteceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmız araba görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işarettir.

Kahve falında kırmız domates görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kırmız balık görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir