AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş mantı görmek

Kahve falında pişmemiş mantı görmek

Kahve falında pişmemiş mantı görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, ailesini utandırmayacağına, tatsız haberlerin alınacağına, çok büyük bir işe girileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında pişmemiş mantı gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında pişmiş mantı görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş mantı görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine mantı vermek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tabakta mantı görmek amaçlardan sapmaya, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak bunun da geleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin mantı yaptığını görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalettir.

Kahve falında çiğ mantı görmek iş öğreneceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mantı yaparken görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir