AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta mantı görmek

Kahve falında tabakta mantı görmek

Kahve falında tabakta mantı görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tabakta mantı gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Kahve falında tabakta mantı görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına yorulur.

Kahve falında dolma mantı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında hamur mantı görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı yemeği görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında mantı yedirmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında mantı yapanı görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantı çorbası içmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında mantı yemek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir