AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı yaparken görmek

Kahve falında mantı yaparken görmek

Kahve falında mantı yaparken görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, hayatının afiyette geçeceğine, gelirin tükeneceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işarettir.

Kahve falında mantı yaparken gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında mantı yaparken görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ mantı yemek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tabakta mantı görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantı yapmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yeni işler alacağına delalettir.

Kahve falında mantı yemek görmek kendi şansını kendi yaratacağına, sosyal konumunun değişeceğine delalettir.

Kahve falında birinin mantı yaptığını görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında dolma mantı görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında mantı çorbası içmek ekmek kapılarının kapanacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir