AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca yazı yazmak

Kahve falında ağaca yazı yazmak

Kahve falında ağaca yazı yazmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaca yazı yazmak gördüyseniz:

  • Gerilim veya baskı içeren yerler, kişiler veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ağaca yazı yazmak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında masada yazı yazmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında yazı yazmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yazı yazdığını görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yazı yazmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüze yazı yazmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış yazı yazmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazmak barış için adım atacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir