AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze yazı yazmak

Kahve falında yüze yazı yazmak

Kahve falında yüze yazı yazmak engellerin aşılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında yüze yazı yazmak gördüyseniz:

  • Olayları incelemeye almak yerine, karşı tarafı dikkatle dinlemeniz daha doğru olabilir.

Kahve falında yüze yazı yazmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında eski yazı yazmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına inanılır.

Kahve falında ele yazı yazmak olayın ağız münakaşasına varacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Kahve falında buluta yazı yazmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa yazı yazmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, bir organizasyona katılacağına tabir olunur.

Kahve falında çamura yazı yazmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitaba yazı yazmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir