AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta kolye görmek

Kahve falında pırlanta kolye görmek

Kahve falında pırlanta kolye görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında pırlanta kolye gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Kahve falında pırlanta kolye takmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında pırlanta kolye bulmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlantalı kolye görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında pırlanta kolye görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında pırlanta kolye almak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pırlanta kolye hediye almak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağında pırlanta görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında pırlantalı bilezik görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir