AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında pırlanta görmek

Kahve falında parmağında pırlanta görmek

Kahve falında parmağında pırlanta görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında parmağında pırlanta gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Kahve falında parmağında pırlanta görmek bir şeyden zarar görmeye, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine inanılır.

Kahve falında parmakta pırlanta yüzük görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında parmağında pırlanta yüzük görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, kazancını artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında pırlanta kolye takmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil pırlanta görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta alyans görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir avuç pırlanta görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir