AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlantalı bilezik görmek

Kahve falında pırlantalı bilezik görmek

Kahve falında pırlantalı bilezik görmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, yeni duygular tadacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında pırlantalı bilezik gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında pırlanta bilezik görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, gülmeye hasret kalacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta bilezik takmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında pırlantalı bilezik görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta yüzük satın almak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına tabir olunur.

Kahve falında yeşil pırlanta görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, dertlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta set görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişe pırlanta taktırmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında eski pırlanta yüzük görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir