AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta kolye almak

Kahve falında pırlanta kolye almak

Kahve falında pırlanta kolye almak kendini çok iyi hissedeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta kolye almak gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında pırlanta kolye almak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında pırlanta kolye hediye almak hayırlı kapılara ulaşacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında pırlanta kolye bulmak maddi anlamda zayıflayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta kolye görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulur.

Kahve falında pırlantalı kolye görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine inanılır.

Kahve falında pırlanta kolye takmak kederlerinin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında pırlanta taş görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında yerden pırlanta toplamak dedikodu edeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir