AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinçli börek görmek

Kahve falında pirinçli börek görmek

Kahve falında pirinçli börek görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinçli börek gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Kahve falında pirinçli börek görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında yufka börek görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kötü günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı börek görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine tabir olunur.

Kahve falında fırından börek almak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, küslükleri gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak böreği görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında börek fırını görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında tepsiyle börek görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında sütlü börek görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir