AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka börek görmek

Kahve falında yufka börek görmek

Kahve falında yufka börek görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka börek gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında yufkadan börek görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına inanılır.

Kahve falında yufka börek görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında yufkadan börek yapmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet eder.

Kahve falında yufka böreği görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yufka börek yemek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında yufka börek yapmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böreklik yufka görmek huzur bulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir