AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü börek görmek

Kahve falında sütlü börek görmek

Kahve falında sütlü börek görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü börek gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Kahve falında sütlü börek görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında sütlü börek yapmak resmi bir kurumda işe girileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulur.

Kahve falında sütlü tatlı yapmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü türk kahvesi içmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sütlü kahve içtiğini görmek ortaklıkların bozulacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işarettir.

Kahve falında sütlü mısır yemek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü türk kahvesi görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında sütlü ekmek görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir