AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinçte kurt görmek

Kahve falında pirinçte kurt görmek

Kahve falında pirinçte kurt görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinçte kurt gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi hızlandırmak veya belli bir ivme kazanmak istiyorsanız, alışıldık yöntemler veya bildik yollardan değil orijinal şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında kurtlu pirinç yemek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu pirinç ayıklamak uğursuzlukların kol gezeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında pirinci kurtlu görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pirinç görmek acı tecrübeler edineceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirincin kurtlanmasını görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir