AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu pirinç görmek

Kahve falında kurtlu pirinç görmek

Kahve falında kurtlu pirinç görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, varlıklı kimse olacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pirinç gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Kahve falında kurtlanmış pirinç görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında pirinç kurt görmek mutsuz ve hasta olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu pirinç görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pirinç yemek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pirinç ayıklamak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinci kurtlu görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir