AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış pirinç görmek

Kahve falında kurtlanmış pirinç görmek

Kahve falında kurtlanmış pirinç görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış pirinç gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Kahve falında kurtlanmış pirinç görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında pirincin kurtlanmasını görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Kahve falında pirincin kurtlandığını görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlu pirinç görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında pirinçte kurt görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinci kurtlu görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir