AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinci dökmek

Kahve falında pirinci dökmek

Kahve falında pirinci dökmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında pirinci dökmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Kahve falında pirinç dökmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı dökmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında pirinci dökmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında pirinç yere dökmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç torbası görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalda pirinç görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık pirinç görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir