AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı dökmek

Kahve falında pirinç pilavı dökmek

Kahve falında pirinç pilavı dökmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç pilavı dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız.

Kahve falında pirinç pilavı dökmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı almak rızkının artacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç pilavı pişirmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek yoğun stres altında kalacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş pirinç pilavı görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz pirinç pilavı görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yemek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı karıştırmak yaşamını kolaylaştıracağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir