AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç yetiştirmek

Kahve falında pirinç yetiştirmek

Kahve falında pirinç yetiştirmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yeni bir ortama gireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç yetiştirmek gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Kahve falında pirinç yetiştirmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cemaate yetişememek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında cenazeye yetişememek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sınavı yetiştirememek tatsızlıkların yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazına yetişememek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında sınav sorularını yetiştirememek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi düğününe yetişememek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında soğan yetiştirmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir