AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavı yetiştirememek

Kahve falında sınavı yetiştirememek

Kahve falında sınavı yetiştirememek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavı yetiştirememek gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Kahve falında sınava yetişememek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında sınava girip yetiştirememek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınav sorularını yetiştirememek huzurunun eski haline döneceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sınava yetişmeye çalıştığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavı yetiştirememek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işarettir.

Kahve falında sınava yetişemediğini görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına inanılır.

Kahve falında bir işi yetiştirememek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir