AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan yetiştirmek

Kahve falında soğan yetiştirmek

Kahve falında soğan yetiştirmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, rakiplerine yenileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarısının azalacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında soğan yetiştirmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patates yetiştirmek kendisini işine vereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bi yere yetişememek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaza yetişmeye çalışmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında otobüse yetişemediğini görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ağaç yetiştirmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yemek yetiştirememek problemlerin çözüme kavuşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına rivayet eder.

Kahve falında gideceği yere yetişememek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, mutlu bir insan olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir