AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç verdiğini görmek

Kahve falında pirinç verdiğini görmek

Kahve falında pirinç verdiğini görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yılmayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç verdiğini gördüyseniz:

  • Yapacaklarınız konusunda daha açıklayıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında pirinç verdiğini görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve süt görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında pirinçli börek görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç ve un görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden pirinç almak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavı yapmak ve yemek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak pirinç görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalda pirinç görmek işe giren herkesin kalkınacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir