AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak pirinç görmek

Kahve falında ıslak pirinç görmek

Kahve falında ıslak pirinç görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, canla başla çalışacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak pirinç gördüyseniz:

  • Açık davranmanız gerekiyor.

Kahve falında ıslak pirinç görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında saçını ıslak görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları ıslak görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak kek görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını ıslak görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini ıslak görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak kömür görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir